Mesaje
Adauga anunt nou
LINDE GAZ ROMANIA SRL
LINDE GAZ ROMANIA SRL

LINDE GAZ ROMANIA SRL

  • Ultima oară activ: 08 apr. 2024, 07:58
  • Pe OLX din: 06 mar. 2023
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
  • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

Linde este unul dintre liderii mondiali în domeniul industriei de gaze și inginerie, cu vânzări de 33 de miliarde de dolari la finalul anului 2022. Misiunea companiei este de a face lumea mai productivă, oferind soluții, tehnologii și servicii de înaltă calitate, care contribuie la succesul clienților și la susținerea și protejarea planetei.  
Compania deservește o varietate de domenii și industrii: aerospațială, chimică, alimentară și băuturi, electronică, energie, medicină, prelucrătoare și metalurgică. Gazele industriale Linde sunt utilizate în nenumărate aplicații, de la oxigen în spitale pentru salvarea vieților, până la gaze de înaltă puritate și gaze speciale pentru fabricarea electronicelor, hidrogen pentru combustibili curați și multe altele. De asemenea, Linde oferă soluții de procesare a gazelor de ultimă generație pentru a sprijini extinderea clienților, îmbunătățirea eficienței și reducerea emisiilor.

În România, Linde este unul dintre cei mai importanți producători industriali, cu o gamă largă de gaze industriale, alimentare, tehnice, speciale și medicinale, printre care oxigen, azot, argon hidrogen, dioxid de carbon, acetilenă, heliu, gaze de protecție la sudare, gaze de înaltă puritate, amestecuri de gaze și refrigerenți. Gazele oferite sunt disponibile în diverse forme de livrare, în funcție de volumele necesare clientului, de la gaze îmbuteliate, lichefiate, până la sisteme de producție on-site.

Compania operează la nivel local mai multe unități de separare a aerului în Galați, Râmnicu Vâlcea și Oțelu Roșu, fabrici de acetilenă la Timișoara și Galați și instalații de producere a hidrogenului la Râmnicu Vâlcea, Brazi și, Buzău. La acestea se adaugă stații de îmbuteliere gaze din aer și dioxid de carbon la Timișoara, Cluj și București. Linde Gaz România are peste 70 de parteneri locali de distribuție.
 

Contact

  • Strada Avram Imbroane 9
  • 300136 Timisoara
Vezi pe hartă
    • Websitehttp://www.linde.ro/ro/index.html

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau